A solution for

everyone

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Tincidunt malesuada nunc lacus rhoncus et volutpat. Arcu curabitur ultrices nulla ac pellentesque suspendisse nibh urna. Auctor metus, in eget ac suscipit habitant aliquam. Sit elementum accumsan, sed egestas pharetra. In est proin ultricies id dolor quis vitae accumsan. Urna, cursus eget enim justo mauris amet, viverra.

Diensten

Hiermee kan ik je ondersteunen…

Copywriting

Het formuleren van sterke en pakkende teksten, bijvoorbeeld voor je website of social media.

Design

Het visualiseren van ideeën, bijvoorbeeld voor een flyer.

E-mailmarketing

Het formuleren van sterke en pakkende teksten, bijvoorbeeld voor je website of social media.

Social media marketing

Social media, moderne platformen om jouw organisatie onder het oog van de juiste doelgroep te krijgen.

Strategie

Het ontwikkelen van een marketingstrategie voor een bepaalde termijn, online en offline.

Marketingtrainingen

Houd je graag alle touwtjes in handen of ben je simpelweg nieuwsgierig? Ik vertel je graag mee over marketing, welke opties er zijn en welke de beste optie zijn voor jou!

Webhosting

Het hosten van uw website is een kleine, maar noodzakelijk klus. 

Mijn werk

BvH Solutions ondersteunde al tientallen klanten, waaronder…

Over BvH solutions

BvH Solutions is een jong en fris marketingbureau in Roosendaal. We focussen ons met name op online marketing en ondersteunden hierin tientallen klanten.

We bieden onze klanten graag alle ondersteuning die ze nodig hebben om goed uit de verf te komen. De niveaus van ondersteuning variëren enorm. De ene klant heeft alleen websiteteksten nodig, terwijl een andere webhosting, -development en -teksten vraagt. We bewegen hierin graag mee en zoeken altijd naar een passende en unieke oplossing voor u en uw organisatie.

Tijdens ons werk hechten we veel waarde aan onze kernwaarden. Deze kernwaarden maken uw contact en samenwerking met ons makkelijker en fijner. Onze kernwaarden zijn: transparantie, vertrouwen, enthousiasme en co-creatie.

Over Bent van Hassel

Eigenaar, 19 jaar, Nispen

Bent is sinds zijn 15e actief als professional in diverse rollen, zoals regie-assistent, productie-assistent, communicatie medewerker en advertentie specialist. Hij is een communicatiefanaat en ondernemer van top tot teen. Dat wilt zeggen dat zijn passie echt bij het werk ligt. Hij werkt iedere dag vol enthousiasme en nieuwsgierigheid aan de mooiste opdrachten. Bij kleine en grote organisaties.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

BvH Solutions is zeer betrokken bij de maatschappij en het milieu. We doen dan ook ons best om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. Dit blijven we ontwikkelen en we hopen ieder jaar resultaat te kunnen zien van iedere stap die we nemen.

Een aantal doelen die we de komende 4 jaar proberen na te streven zijn:

  • CO2 neutraal reizen, met behulp van elektrisch aangedreven voertuigen en het gebruik van compensatieregelingen als dit echt niet anders kan.
  • CO2 neutraal werken, met behulp van onder andere zonnepanelen en de inkoop van groene energie.
  • Minimaal 2.000 euro investeren in de maatschappij, door middel van sponsoring van lokale initiatieven.
  • Het opbouwen van een zo divers mogelijk team, waarin iedereen met de juiste kwaliteiten welkom is.

We verwachten ook van onze klanten en partners dat zij hun steentje bijdragen aan een sterkere en toekomstgerichtere samenleving. Wij zullen altijd afstand nemen van contactpersonen die klimaatverandering ontkennen of discriminatie aanmoedigen.

Contact

BvH Solutions ondersteunde al tientallen klanten, waaronder…

mail@bentvanhassel.nl

+31 6 22

KvK:
BTW:

Scherpdeel 28,
4703RJ Roosendaal
Nederland